torsdag 4. februar 2010

La Ink / Corey Miller (Los Angeles)


Vi startet dagen med å stikke ned til byen for å sjekke ut La Ink sjappa. Vi hadde avtale med Corey Miller. Mannen blandt damene i discovery serien. Han driver sin egen shop uptown, Six Feet Under Tattoo, og vi var enige om at det var best å møtes der, da han har kundene sine og jobben der, nå når de ikke filmer ink serien.
Vi tastet inn adr på gps og kjørte inn mot sentrum. Strøket vi kjørte inn i når vi nærmet oss La Ink, eller High Voltage tattoo som det egentli heter, virket vel ikke som det beste. Tiggerne og uteliggerne var på nesten hvert gatehjørne. Så først var vi vel enige om at vi hadde tastet feil adr, men neida. Inn i en sidegate lå sjappa, som på tv ser ganske enorm ut, og gata på utsiden ser konge ut. Litt overrasket parkerte vi og ruslet mot døra. Taggen av folka på baksiden var dekt over, og de hadde lagd en ny, med det nye crewet. For endel har vist skjedd i butikken. Hannah og Kim har sluttet pga intriger, og nye har sluppet til. Men dette får vi se selv når det kommer på europeisk tv.




Vi gikk inn i butikken. Et trangstilt lokale, som ikke ser ut som det skulle være plass til en hel skaterampe som de hadde der i første sesongen. Det vrimlet av tatovører der, og det så ut som hvilken som helst street shop egentlig.
Men shit, nå hadde vi vært der, sett virkeligheten, og vi satte oss i bilen igjen, og cruiset ut på motorveien i retning Six Feet Under.


Vi kom fram til en hyggelig liten bydel. Reine gater og lite støy. En ganske ny opplevelse.
Da vi kom til inngangsdøra på shopen hørte vi noe svak musikk i bakgrunnen.. Noen som jammet og koste seg.
Hilste på Corey og folka som jobber hos han. Hyggelige folk alle sammen. Vi gjorde et knall intervju med en mann som hvertfall ikke har blitt høy på pæra på noen måte. Han var heller litt beskjeden når det gjaldt å legge ut om kjendisstatusen.
Etter en time med prating fortalte han om musikken vi hadde hørt om når vi kom. Det var bandet hans som holdt på å øve, siden de skulle spille konsert fredag førstkommende. Så enden på besøket var at vi fikk være med inn på øvelselokale, og høre de spille. En gjeng godt voksne mennesker med blandt annet den kjente oldschool skateren Steve Alba.
Musikken var knall, og det hele endte med at vi blei invitert på konserten på fredag.
Just another great day at the office!





-Rock on
Tom Erik

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Om meg

Bildet mitt
Da er "Just Another Day At The Office" gutta i USA. Der har vi planer om å lage noen episoder til Jadato serien, skrive bok, men mest av alt lage en dokumentar om Tattovering, og livstilen rundt det.