torsdag 4. februar 2010

Will Ferrell danser popcorndansen (Los Angeles)


Med en overskrift som det kan jeg skjønne folk blir nyskjerrige, men hold your horses 2 sek, så skal jeg ta det i rekkefølge. Hele dagen staret i 5 etage på en innendørs golfbane midt i chinatown i Los Angeles. Vi hadde nettopp slått 160 baller ned i et stort nett, og på nytt vurdert muligheten for at golf kanskje ikke var noe sport for oss... Med unntak av Voje selvfølgelig, som er det nærmeste en goldproff mann kan komme uten å gå i pastellfargede polo skjorter.


Vi tar heisen ned til gateplan, få hundre meter unna der vår trofaste og eventyrlystne Dodge Charger står å venter på oss, klar for nye oppdrag. Vi går der i vår egen lille lykkelige boble og aner fred og ingen fare, til vi plutselig ser at arbeidshesten vår, vår følgesvenn igjennom de siste 3 ukene på veien, vår livskompanjong.... står på planet til en borttauingsbil! Hjertet stopper!


Vi prøver desperat å få et svar på hvordan denne ugjerningen kunne hende, vi hadde jo vært pliktfulle borgere og puttet mynter på parkometeret, og passet på at vi var innenfor alle skillelinjer. Vi fikk et forvirrende svar om at dette var en no gridlock zone og at klokken ditt og datt kunne ingen stå parkert. Dette var absolutt ikke noe vi hadde tid til nå. Vi skulle jo tross alt bort og hente Tenagious D biletter, og stresse opp til hotellet med bilen før konserten begynte.
Vi spurte om det ikke var noen annen løsning på problemet enn å hente bilen på borttauings yarden dagen derpå... Det var det selvfølgelig, som det alltid er. Cash is king. Vi klarte å bestikke djevelen med en bunke grønne seddler. Så får vi se hvor lenge han holder seg unna oss!



For alle som trodde the devil wears prada. Feil! The devil wears arbeidsbukser!

Med tomme lommer, men fulle glass ruslet vi litt halvstressede inn i den store konsertsalen. Vi rakk akkurat opp til hotellet, fikk byttet t-shirt, delt en kaptain morgen flaske over i to pepsiflasker, og dusjet en sprut dyr parfyme på skjeggstubbene. pepsidrammen, forsvant under den lange taxituren, så stemningen var upåklanderlig der vi spradet rundt og glante etter gode plasser. Godt vante til norske konsertstandarder, med utsettelser og tull, hvor hovedartisten kommer på scenen 3 timer etter at selv de mest seiglivede konsertgjenerne har gått hjem. Men her i byen fungerer ting tydligvis helt annerledes.
Klokken 8 sharp kommer Jack Black på scenen for å forklare oss at det hele starter nå, og at konseptet "Tenagious D & friends" Tydligvis betyr at de har en del folk som varmer opp før de skal spille. Jaja tenker vi. Sikkert greit det.
Ingen av oss hadde noen anelse om hva vi hadde i vente...



Først ut var Will Ferrell som danset den berømte popcorn dansen. Deretter strømmet hollywood stjernene på, Jason Segel, Russel Brand, Spencer King fra kongen av queens, wrestleren Iron sheik og maaaange fler. Høydepunktet må ha vært når Ben Stiller ruller ut på scenen mens tenacious D spiller på et gigantisk stativ med trommesett, og drar på en helt sinnsyk trommesolo. Før han blir jaget av scenen skrikende om at han skal "destroy jack blacks dreams"

Kvelden avsluttes passende på Johnny Depps utested "Viper room", noe som mest minner om Calle i larvik på en dårlig Tirsdag.
Stengetiden er et faktum, og drita på pepsidram prøver vi å finne en taxisjåfør som veit hvor hotellet vårt er. Noe som ikke er videre enkelt iogmed at vi hverken husker gate navnet eller nummeret... Det tar oss fort et par timer før vi igjen ligger under dyna og samler energi til en ny dag.

Tattoo up!
-isso

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Om meg

Bildet mitt
Da er "Just Another Day At The Office" gutta i USA. Der har vi planer om å lage noen episoder til Jadato serien, skrive bok, men mest av alt lage en dokumentar om Tattovering, og livstilen rundt det.