torsdag 4. februar 2010

Mannen bak Prison break tattisen (San Pedro, LA)

Da var tiden kommet til dagens intervju, fortsatt litt slitne etter way to much pepsidram dagen før, setter vi oss i bilen og ruller mot San Pedro. Målet med turen er tatovøren Tom Berg. Duden har jobbet på det som finnes av fete film tattoos, backpiecen i hannibal lector filmen "Red Dragon" er et av Toms verk, men body suiten til michael scofield i tv serien prison break, er nok kanskje hans mest annerkjente verk.

Tom kunne fortelle oss hvordan det er å jobbe med tatoveringer for film og tv. Og hvordan David Beckham, som har en sleeve inspirert av prison break tatoveringen, vistnok hadde prøvd å få Tom til å gjøre tattisen hans, men feilet.
Etter noen trivelige morgentimer på So cal tattoo med Tom og staffen der, pakket vi sammen utstyret vårt, og satt nesa mot LA igjen, midt i rushtida. Målet var noe som skulle varme hjertene våre i lange tider; hjemmelaget mat hos kim og jennifer haavet.
Men den historien får dere få senere...



Tattoo up!
-isso

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Om meg

Bildet mitt
Da er "Just Another Day At The Office" gutta i USA. Der har vi planer om å lage noen episoder til Jadato serien, skrive bok, men mest av alt lage en dokumentar om Tattovering, og livstilen rundt det.