torsdag 14. januar 2010

If the cab ain't yella', you ain't my fella'! (New York)


Vi har selvfølgelig klart å få skviset inn en liten tur til moma, The museum of modern art, der Tim Burton om dagen har utstilling. Noen av godbitene å se der er blandt annet; massevis av gamle tegninger, idee skisser, fotografier og malerier. I tilleg finner du 3 av de originale batman maskene fra batman 1, catwoman suiten, edward saksehånd kostymen, og 1000 andre fantastistke ting. Dette er helt klart et must for alle tim burton fans!




Vi har innimellom alle festlighetene klart å få gjortlitt av det vi faktisk er her for å gjøre. Vi var innom kanskje new Yorks feteste, og mest annerkjente sjappe, east side ink. Vi pratet blandt annet med Bang Bang, som er Rhianna, chris brown, katy perry og en hel drøss med andre kjendisers faste tatovør. I en alder av bare 24 år har han klart å bli en av toppgutta på internasjonalt nivå, og har jobbet nesten et år i Paul Booth sin "Last Rites" Sjappe.



Tattoo up!
Isso

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Om meg

Bildet mitt
Da er "Just Another Day At The Office" gutta i USA. Der har vi planer om å lage noen episoder til Jadato serien, skrive bok, men mest av alt lage en dokumentar om Tattovering, og livstilen rundt det.