fredag 22. januar 2010

Two large aligators, please. (Houston, Texas)

Så etter en lang dag på Texas Bodyart, var vi endelig tilbake på hotellet. Det fine krypinnet med kakkelakker i lobby’n. Vi hadde akkurat gjort oss klare til å sove, da toalettet plutselig bestemte seg for å aldri slutte å flushe! Dette resulterte i vann fra badet, ut i rommet vårt og videre ut i gangen. Heeerlig! Eller ikke… Vi pakka nok en gang sammen alle sakene våre og fikk et nytt rom.. Alle er nå enige om at vi er gla kvitt hele plassen.

På mårran stod vi opp, kastet oss i bilen og tok retningen mot huset til Johnny Jackson og kona, Mizuze Inkaholik. Vi kom dit, og blei egentli forundret over hvor vanlig det så ut der.. Stille strøk, kjempefint hus, og ingen hodeskaller eller zombier på utsiden.

Inne derimot, var det en solid samling av splatterfilm effekter, div bilder fra alt som kan krype og gå av Rob Zombie filmer, og en masse kniver i forskjellige former.



Men dog huset var stilfullt med 4 soverom, 3 bad og et svømmebasseng i hagen. Besøket var underholdene, Martin fikk jobbet med en proff pin-up modell, mens Isso og meg selv brukte mye av tiden på å lage vår egen utgave av MTV cribs med Johnny.


Vi avsluttet besøket med å besøke en fin fiskerestaurant, hvor vi for første gang smakte på aligator. ”Two large aligators, please” lød bestillinga, og vi var vel litt skeptiske. Men uansett hvor stygge de er, smakte det utrolig godt!



Vi takket fint for oss, og la ut på den store landeveien igjen. Vi stoppet ved Alamo i san antonio, men det var desverre steng. Men litt fikk vi jo sett, og "Isso tok en Ozzy" som se og hør så fint ville skrivd det, og pissa på veggen!




Rock on!!

-Tom Erik

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Om meg

Bildet mitt
Da er "Just Another Day At The Office" gutta i USA. Der har vi planer om å lage noen episoder til Jadato serien, skrive bok, men mest av alt lage en dokumentar om Tattovering, og livstilen rundt det.