søndag 17. januar 2010

Put it in your pants (Everglades/Gainesville/Tampa, Florida)







Etter en tiiiidlig frokost på hotellet var det på tide å få stablet sammen tinga våre, og slepe de slitne beina våre ut i bilen, ingen mer gåing, nå er det roadtrip time!
Miami beach forlater oss i horisonten, mens den breie landeveien brer seg forann oss. Her går det rett fram, samma hva man støter på! Veien går i timesvis uten å svinge så mye som en millimeter.



6 timer på veien er som et blunk, og utenom et lite stopp i everglades for å nesten bli spist opp av en svær jævla vann-slange, så er vi plutselig i Tampa! Værdens navle..... eller kanskje navlelo...





Målet med Tampa var å møte Doc Dog, en av de virkelig gamle gutta. Han har vært over 50 år i gamet, og en pioneer siden han var i tennårene. Han åpnet den første tattoo sjappa i Las Vegas, og har siden den gang bygd opp et bibliotek av gamle historier om gamle dager.Vi begynner virkelig å se den vellkjente"suthern hospitality" hos folka vi er i kontakt med.




Tampa er historie, og vi ligger på veien igjen, regnet har virkelig satt inn, og en bakhjulsdreven Dodge Charger med et par millioner hester sliter med å ligge smooth på veien. Vi biter i det sure eplet, og avslutter kjøringen på et nice hotell i Gainesville. Et lite høll i bakken midt mellom tampa og tallahasse i Florida. Et dårlig forsøk på å være hyggelig med damene bak disken på hottellet lagde litt trykket stemning etter at "put it in your pants" Tyeligvis ikke var det samme som " put it in you pocket" når det kommer til vekslepenger.

Der møtte vi et par rare hare krishna's som var på Gator pubben for å hente bilen de hadde latt stå igjen der dagen før. De følte det selvfølgelig var en god idee å drikke seg sjiiiitings igjen før det skulle kjøre hjem, men sånn er folka her borte, det er bare fyllekjøring om du kræsjer.
Han ene av dem driver å lager glasskulpturer og akvarium, han andre lager rap for yoga studioer. Vi kunne ikke funnet på bedre jobber om vi hadde prøvd.

Tattoo up!
-isso

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Om meg

Bildet mitt
Da er "Just Another Day At The Office" gutta i USA. Der har vi planer om å lage noen episoder til Jadato serien, skrive bok, men mest av alt lage en dokumentar om Tattovering, og livstilen rundt det.