fredag 15. januar 2010

Miami Ink and Miami Nightlife (Miami)

Trodde du Miami ink var det real deal??
Vi avslørte svindelen så det holdt! Eller rettelse, de gjorde det selv!

Gutta tok turen inn til Miami beach. Den gode tempen, den fine stranda og det imøtekommende folka, som blandt annet flira når de så legget mtit, og mente det bilde måtte være gaaamelt! hehe .. men hva ska mann gjøre ska mann, legge seg ned? Eller slå ut håret og stikke ut et sted?? åhh åhh to fulle menn.. osv osv... Byen var bra! for første gang etter vi kom, så gikk det ann å puste ren luft,, det var herlig! Etter en god runde på beach'n reiste vi på Miami Ink.. Etter planen var det Chris Garver som skulle fortelle oss historien om sjappa, serien og den gamle historien fra Miami.. Det viste seg fort at Mr. Garver var i Singapor, og hadde bare glemt hele greia! Derfor snakket vi heller med Guy..

Mannen som er og har vært de siste 15 åra, shop keeper på Love and Hate, som studio egentli heter. Han fortalte oss hele historien fra begynnelsen av, og alle hemmelighetene bak det, om hvordan folk var regisert hele veien. Men dette kommer mere tilbake i dokumentaren, så følg med;) hehe... Ganske fornøyd med det avslørende intervjuet kjørte vi ut av byen og der fant vi et konge hotell med bar og pool! ska være sagt at bassenget var kaldere enne en vinter i norge, men hvem bryr seg??!

lufta var varm og øllet var kaldt!

Etter noen brune på verandan utenfor rommet, tok vi turen ned på brygga på utsiden av hotellet... Er rart hvor liten en kan føle seg, når mann står yttterst på brygga og ser opp på himmelen!




Baren var fullt av hyggelige folk vi fort kom i kontakt med.. Trikset er bare å tømme en øl på gulvet, og lære amerikanerne å si skål på norsk!! ;)

Natta blei lang, og dagen der på var hard... meeen det er sånn det blir bra film av;) Er d ikke?? ;)

Rock on
Tom Erik

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Om meg

Bildet mitt
Da er "Just Another Day At The Office" gutta i USA. Der har vi planer om å lage noen episoder til Jadato serien, skrive bok, men mest av alt lage en dokumentar om Tattovering, og livstilen rundt det.